Freddy wr up och träning

Började min dag med morgonmys med lillen för att sedan åka till jobbet. Har nu äntligen fredag och är därmed ledig i två dagar. Har jobbat sjukt mycket på sistone, så därför passar det skönt att äntligen få spendera lite tid hemma med familjen.
Drog även av lite egen träning på lunchen. Denna gång för triceps, bröst och axlar.

Okej, en annan sak… Jag har nog skapat någon form av beroende av dessa byxor. De är så sköna och man känner sig så rörlig. Inom en period av bara någon månad har jag redan köpt fyra par. Men äh, de är både snygga och sköna! Men nu får jag inte köpa några fler… på någon månad iallafall…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.