Semeldagen

Efter två långa dagar med utbildning så känns hjärnan helt seg trots att kroppen varit pigg… att sitta stilla så länge är inte riktigt min grej.
Så trots att huvudet varit helt slut så har jag ändå varje kväll gått till gymmet för att kroppen ska bli lika trött som huvudet. Om det varit enkelt att åka till gymmet? Ja, något fruktansvärt!
När man väl har kommit till gymmet är det skönt att inte tänka så mycket utan bara göra i och med att hjärnkontoret ligger nere. Inte räkna set inte räkna repetitioner utan bara känna efter hur kroppen svarar. Exakt så har det varit i två dagar nu. Men idag är det vilodag… om det inte blir lite löpning ikväll.

Igår var det även semeldagen. Jag gjorde mina favoritsemlor. Receptet ligger redan uppe men bjuder på det igen!

Mini semlor 4 stycken

1,5 dl mandelmjöl
1 ägg
1 krm kardemumma
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
Cirka 2 tsk agavesirap (smaka av hur söt deg ni vill ha) Jag föredrar mina inte så söta

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägget poröst och vispa sedan i agaven. Häll i kardemumma, fiberhusk, bakpulver och till sist mandelmjölet. Blanda väl. Fukta händerna en aning och fördela smeten till fyra bollar. In i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter. Låt de svalna innan ni skär itu dem.
Dessa är gjorda med blåbärsgrädde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.