Mango- och banansmoothie

Jag försöker alltid att variera mina mellanmål. Ibland blir det något enkelt som banan och kvarg eller så blir det ett rawfood mellis. Det beror alldeles på om jag har vilodag, ska till gymmet, när jag åt senast och hur pass hungrig magen är. Som jag tidigare skrivit så brukar jag ibland byta ut (oftast frukosten) mot en rawfood frukost men ibland blir det även till mellanmål.
Häromdagen så gjorde jag mig en mango- och banansmoothie som mellanmål. Jag tyckte det passade bra då jag skulle till gymmet men var ändå inte nämnvärt hungrig men kände ändå att kroppen behövde ha något i magen. Kolhydraterna tas upp fort av kroppen och gav mig därmed energi till att orka träna. Fett och protein tas upp lite långsammare av kroppen och ger därmed inte lika bra energi vid träningen.

För att göra en mango- och banansmoothie så mixade jag bara en mogen mango med två bananer. Behöver jag säga att träningspasset gick bra?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.