Lakritskola

Har en sådan träningsvärk i benen att jag trodde jag skulle falla ihop när jag klev upp imorse.
Morgonen har spenderats med tända ljus, lördagsfrukost med sonen och en snarkande sambo i andra sidan lägenheten…
När jag hämtade hem Teodor igår ifrån föris så ville jag hitta på något extra nu när han ska vara långledig. Så vi begav oss till simhallen. Riktigt uppskattat för oss alla. Behöver jag säga att han har legat klubbad hela natten?

Jag ska jobba lite under förmiddagen med bakning, bloggen, svara på mail och sedan blir det träning för bröst, triceps och axlar.

Bjuder på en gammal goding till lakritskola… lite lagom avancerat en lördagsförmiddag. 

Lakritskola

4 ekologiska bananer
cirka 8 tsk lakritspulver
en nypa salt

Bryt bananerna i bitar och värm dem sedan på låg värme på plattan. Rör, rör, rör och rör lite till… bananerna ska bli till en seg massa. Ha sedan i lakritspulvret och rör lite till. När smeten bildats och blivit en seg massa ta bort den från plattan och häll ut den på ett bakplåtspapper och in i frysen tills den stelnat. Ta sedan ut den och skär den i valfritt stora bitar. De bör ätas direkt då de smälter fort. Nom nom!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.