Chokladbollar

Började min morgon med en akutbokning inom massagen. Hem för att jobba vid datorn, skicka fakturor, svara på mail och givetvis delge er receptet på chokladbollarna som jag lade upp på Instagram igår. Sedan blir det tillbaka till gymmet för mer massagekunder.

Hoppas ni får en fin dag!

Chokladbollar cirka 10 stycken

5 dadlar
1,5 tsk kokosolja
1 krm vaniljpulver
0,75 dl Mandelmjöl
1,5 tsk Kaffe
3-4 tsk Kakao

Mixa dadlar. Smält kokosoljan och blanda sedan samman alla torra ingredienser. Häll i allt i dadelsmeten och häll till sist i kaffet och kokosoljan. Om ni tycker smeten är svårhanterlig så ställ in den i kylen ett tag.
Rulla till bollar i valfri storlek. Till sist rulla dem i kokosflingor.

 

2 svar på ”Chokladbollar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.