Raw Chokladbollar

Nytt år, 2017. Jag tror inte så mycket på att sätta nyårslöften. Det är liksom aldrig försent att påbörja något. Däremot har jag mål, men det är något jag alltid sätter upp, oavsett på året. Det är målen som driver mig framåt och därför är så viktiga för mig!

2016 har varit ett väldigt bra år med mycket glädje, skratt men också sorg i förlorad vänskap.
Jag är tacksam över att jag tagit ett stort kliv framåt i mitt egna företag men också i personlig utveckling. Jag har verkligen börjat värdesätta mig mer och därför gjort slut med dåliga energier som suger mer än vad de ger. Även att det varit jobbigt så har jag tagit adjö av dessa människor.

För 2017 ska jag satsa ännu mer på att kliva ur mig bekvämlighetszon, satsa ännu mer på att bli en stark egen företagare och fortsätta att värdesätta mig själv mer!
Satsa mer på bloggen och instagram och inte bara med bakning utan mer med träning.

En helt underbar ledig dag. Efter helgens jobb så behövde jag en sådan dag, där man bara umgås med familjen, tränar, läser och bakar.
På förmiddagen så kokade vi oss lite kaffe och gjorde lite chokladbollar och begav oss till lekparken. Kaffe och choklad smakar som bäst i isande kyla.
Trots kylan så sken solen, underbart!

Rawfood chokladbollar cirka 10 stycken


En näve mandlar
2 tsk rå kakao
4 dadlar
1 tsk kokosolja
En knivsudd vaniljpulver
En hutt kaffe (För helt raw uteslut detta)
1/2 dl kokosflingor

Börja med att mixa dadlarna till en smet. Smält kokosoljan. Grovhacka mandlarna. Blanda samman alla ingredienser och rulla dem till bollar i valfri storlek. Rulla dem sedan i kokosflingor.
Dessa uppskattades av både oss vuxna och kiddo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.