Kostrådgivning och personlig träning

Vi börjar närma oss julafton och det är hög tid att handla julklappar. (Nej, jag har själv liksom inte kommit så långt ännu, så ni vet vad jag gör den 22/23 december).
Däremot så ger jag er nu ett erbjudande gällande Personlig träning och/eller Kostrådgivning. Om ni under december månad köper kostrådgivning, personlig träning eller en kombination av tjänsterna så får ni nu 15% rabatt på ordinarie pris.
Varför inte ge bort en omtänksam julklapp till dig själv eller någon annan du bry dig mycket om? Ord. priser finner ni under fliken priser.

Har du ingen möjlighet att träna med mig på plats här i Västervik så går det lika bra med Onlinecoachning.
Så vad innebär Onlinecoachning?
Onlinecoachning innebär att vi har mailkontakt/telefonkontakt och pratar om vad ditt mål är, dina förutsättningar och hur vi ska lägga upp vår tid tillsammans. Sedan gör jag ett kostschema eller ett träningsschema som är skräddarsytt till just dig. Varje vecka har vi en avstämning om hur det går, gör korrigeringar och mellan måndag till fredag så får du höra av dig så mycket som du känner för via mail eller sms/telefon om du har frågor eller bara känner att du behöver lite pushning.

Så, passa på nu under december månad att köpa dig kostrådgivning eller personlig träning till 15% rabatt.

Vi hörs!

dsc_3505

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.