Chokladchiapudding

Har legat hemma nästan hela veckan i en hemsk förkylning som vägrar att släppa. Inställda pt-pass och massager… Bara att gilla läget och lyssna på vad kroppen vill. Jag är verkligen inte bra på att ligga stilla och bara vila. Jag hoppas att jag är på benen till nästa vecka.

Denna morgon började jag med denna frukost. Okej, det känns ju nästan lite för lyxigt att kalla det för frukost. Jag lovar er att en funkar lika bra som till efterrätten. Chokladchiapuddingen innehåller protein och fin fina fetter för kroppen. Vad den smakar? Choklad, förstås!

Chokladchiapudding en portion


2 msk chiafrön
Cirka 1.5 dl valfri mjölk (jag tog mandelmjölk)
1.5 tsk rå kakao
Eventuellt 1 tsk agavesirap eller en halv banan

Blanda samman chiafrön med mjölken. Häll i kakaon och eventuellt någon sötning. Ställ in i kylen och låt den stelna. Rör runt lite då och då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.