Lakritsfudge

Idag väntar veckans första träningspass. Helt ärligt är jag inte ett dugg pepp men jag vet att det kommer göra mig gott när jag väl är där… Heja heja!!!

Förra veckan när jag kom hem efter 13 timmars jobb både från mitt ordinarie jobb men även ifrån mitt egna så väntade dessa nedan på mig. De är verkligen en perfekt liten mumsbit för den som gillar lakrits.

Jag skulle säga att de är rätt enkla att göra men dessvärre ännu enklare att äta upp. Slurp!
Sa jag att de var både gluten- och laktosfria?! Jodå, så är det!

Laktritsfudge cirka 20 bitar

Cirka 3.5 tsk kokosmjöl
Cirka 4 tsk kokosolja
6 st dadlar
En nypa flingsalt
5-6 tsk lakritspulver

Mixa dadlarna till en massa. Smält kokosoljan och häll det sedan i dadelsmeten. Häll i de övriga ingredienserna och mixa igen. Forma degen och platta ut den på ett bakplåtspapper och kavla ut degen så den blir cirka 1 cm tjock. Ställ sedan in den i kylen för att stelna. Ta ut den när den stlenat och skär den i bitar. Perfekt att ha i frysen när sötsuget slår till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.