Omdirigera din energi

Måndagar innehåller mycket negativitet för många, och visst, det kanske inte är värlens bästa dag. Men istället för att lägga energi på att fokusera på det som är jobigt, tråkigt och dåligt är det bättre att lägga fokus på det som faktiskt funkar och som är positivt. Imorse när klockan ringde klockan 05:20 (alldeles för tidigt) var jag inte världens lyckligaste människa… men istället valde jag att fokusera på att sätta mig 15 minuter och fokusera på andning. Andas in och andas ut. En stund för mig själv, en chans till att peppa mig själv och för att lägga fokus på annat!

Jag säger inte att det är lätt, men övning ger färdighet!

dsc_3340

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.