Jaha, och det här med proteinshakes?

Har fått en fråga gällande proteinshakes.

”Måste man äta proteinshakes när man tränar?”

Svaret på den frågan är rätt enkel. Svaret är nej det måste man inte. Proteinet får du i dig via maten. Anledningen till att jag tar proteinshakes lite då och då är för att jag tycker det är smidigt. Det är enkelt att ta med och går rätt fort att svepa. Jag har haft vissa kunder som känner att de inte orkar äta mer mat än vad dem redan gör men ändå behöver få i sig lite mer protein. Då är en proteinshake rätt enkel att få ned utan några känslor av att man är mätt i magen.

Men för att bygga muskler så behöver man inte dricka proteinshakes. Bara man är noga med maten och ser till att få i sig protein som är kroppens byggstenar till att bygga muskler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.