Känna glädjen i träningen

För mig handlar det inte om perfektion. Varken med kosten eller med träningen. Det handlar om utmaningamar och något som får mig till att må bra inifrån och ut. Mitt liv kräver energi och för att få energi kräver kroppen en god föda med vitaminer och mineraler och mat kontinuerligt. Gällande träningen så handlade det en gång i tiden om perfektion. En strävan efter en kropp i en x-form. Men någonstans där så försvann glädjen i träningen. Träningen blev ett måste och något tråkigt.

I framtiden kanske jag kan se en tävling som en utmaning, men just nu trivs jag rätt bra som det är.

Jag behöver känna glädjen i träningen och energin i maten den ger mig.

dsc_3368

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.