Lakritsfudge

Längtar så mycket tills ikväll. Att få komma hem till de bästa, lägga sig på soffan och äta dessa nedan tillsammans med en kopp te. Lakritsfudgen är gjorda på dadlar och är fria från både gluten, laktos och tillsatt socker.  

Lakritsfudge ca 20 bitar

3.5 tsk kokosmjölk

cirka 4 tsk kokosolja

6 st dadlar

En nypa flingsalt

5-6 tsk lakritspulver 

Mixa dadlar och häll i flytande kokosolja. Häll sedan i de övriga ingredienserna och mixa igen. Forma degen och platta ut den i en form eller på ett bakplåtspapper och kavla ut så den blir lika tjock, ungefär 1 cm. Ställ sedan in den i kylen för att stelna. Ta ut den och skär den i valfritt stora bitar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.