Kanelbollar

Jag har aldrig varit förtjust i kanelbullar, alltså inte ens när jag tålde gluten och laktos. Det finns säkert någon form av gluten- och laktosfri kanelbulle också men jag ser liksom ingen anledning till att äta det, då det ändå inte smakar gott… De senaste 5 åren har jag däremot alltid gjort kanelbollar.

Idag är det en ledig dag så då blir det häng med Teodor och träning senare. Och så blir det förstås gofika på dessa nedan när hela familjen är samlad.

Kanelbollar cirka 8 stycken

1 tsk kokosolja
3 dadlar
Kanel
Kardemumma
1/2 dl hackade mandlar

Mixa dadlarna och smält kokosoljan. Blanda samman. Häll sedan i kanel och kardemumma efter smak och tycke. Hacka sedan mandlarna och häll i dem i smeten. Rulla till bollar. Förvaras i kylen!

kanelboolar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.