Blåbärspaj

Då Teodor och jag är hemma och lediga ihop och min bror äntligen är i stan så tänkte vi gå över till mina föräldrar på lite fika.
Till det så gjorde jag en blåbärspaj. Fri från gluten, laktos och tillsatt socker.
Blåbär är nog mitt favorit bär, så söt och fulla med antioxidanter.

Blåbärspaj cirka 4 bitar

1.5 dl mandelmjöl
2 tsk agavesirap
0.5 dl kokosflingor
30 g laktosfritt smör eller kokosolja
1 dl blåbär

Börja med att sätta ugnen på 150 grader. Blanda samman mandelmjöl och kokosflingor. Låt smöret blir rumstempererat. Blanda sedan ihop de övriga ingredienserna med de torra. Häll till sist i bären. Smörj en form med kokosolja.

blabarspaj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.