Ananasglass

Häromdagen gjorde jag en sådan god glass. Jo, men visst börjar det bli kallt och då kanske det inte är glass man är sugen på i första taget. Men då det är förkylningstider här hemma (peppar peppar att jag slipper) så gjorde jag glass till sjuklingarna. Perfekt för er som också har barn.

Glassen är så enkel och så god. Dela ananasen i skivor, stoppa in glasspinnar och lägg in dem i frysen. Gör sedan chokladen så länge.

Chokladen görs som så att du smälter kokosolja, häller i agavesirap och siktar i rå kakao. Hur söt ni vill ha den får ni prova er fram men ananasen är rätt söt i sig så enligt mitt tycke behöver inte chokladen vara så söt.

Ta sedan ut ananasen ur frysen. Ringla över chokladen. Tack vare kokosoljan så kommer chokladen att stelna på glassen.

Enklare än så blir det då inte! Både vuxna och barn är glada!

ananasglass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.