Ny hemsida

Jag är så himla glad att jag verkligen tog tag i detta med att skaffa en egen sida. Det tog lite tid, var en aning frustrerande men nu så! Det är verkligen något jag funderat på länge och i och med mitt företagande så känns det ännu mer rätt. Det kommer hända mycket nu under hösten och jag är så taggad och jag hoppas att ni är det med!

Jag har verkligen saknat detta med att blogga. Jag har ändå skrivit varje dag i lite drygt 2 års tid så nog är det efterlängtat.

Något som ni nu kan se är att det inte bara är recept som ligger uppe utan även att jag säljer tjänster. (Mer om detta senare då det kommer att komma erbjudanden för att fira att hemsidan är uppe).

Något annat som kommer att skilja sig från den gamla bloggen är att det kommer att komma upp mer träning här.

Nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.